Erfaren og lokal bedemand i Aalborg

Hos Aalborg Bedemand får I en lokal bedemand, der har stort fokus på at overskueliggøre den svære tid, hvor I har mistet et familiemedlem eller en nær ven, I har haft meget nær. Det kan være en svær opgave at stå for alt det praktiske, når I lige har mistet, og derfor står vi hos Aalborg Bedemand klar med rådgivning, så I kan fokusere på jeres egen sorg. Med vores erfaring kan vi i fællesskab skabe en mindeværdig afsked i jeres kæres ånd.

Lad os stå for de praktiske opgaver

Når vi mister en af vores nærmeste, følger der en række af forskellige gøremål, der skal tages hånd om kort tid efter dødsfaldet. Dette er for mange en uoverskuelig opgave, da man sjældent får tid til at sørge eller være sammen med familien. Lad derfor os, hos Aalborg Bedemand, stå for det praktiske, så I kan fokusere på at sige farvel. Vi er med mange års erfaring det oplagte valg, når I mister et familiemedlem eller nær bekendt.

Alt det nødvendige for en god afsked

Hos Aalborg Bedemand finder I et stort udvalg af forskellige kister, urner og kistepynt m.m. Kisterne kommer i forskellige træsorter og farver med forskellige dekorationer. Urnerne fås i en række af forskellige farver og mønstre, hvor I med sikkerhed finder en passende til den afdøde.

 Om afdøde selv har udtrykt sine ønsker til pynt eller andet, eller familien har specielle forespørgsler, så imødekommer vi gerne forskellige ønsker. Vi har den fornødne erfaring til at varetage forskellige afskedsceremonier i form af bisættelse, begravelse eller borgerlig begravelse.

 

Kontakt os for yderligere information

Ønsker I at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, er I altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98 19 13 14. Vi står altid til rådighed, så I kan føle jer helt sikker og tryg med os som bedemand.

 Hos Aalborg Bedemand sætter vi stor ære i at gøre perioden efter dødsfaldet mere overskuelig for de pårørende. Vi går derfor altid det ekstra skridt for de pårørende, da vi ved, hvor vigtig denne tid er, når man mister en, som man har kær.