Vi holder til i hjertet af Nørresundby, hvor du vil blive taget varmt imod af Jytte og Per Elsvold, der sammen driver forretningen. 

Står I i den situation, at I har mistet et nært og kært familiemedlem eller bekendt anbefaler vi, at I gør den efterfølgende tid mere overskuelig. Det kan I gøre ved at få hjælp fra en bedemand. Med en bedemand giver vi jer de bedste forudsætninger for at skabe en begravelse eller bisættelse der ærer den afdødes ånd. 

 

Erfaren bedemand i Nørresundby

Vi har mange års erfaring i at give de pårørende en mindeværdig afsked til deres kære de har mistet. Vores fornemmeste opgave er, at hjælpe og støtte de pårørende der går igennem en svær tid. Med hjælp fra os, skal I som pårørende ikke bekymre jer om noget. Vi er nemlig i stand til at varetage de praktiske opgaver.

 

Overlad de praktiske opgaver til os

Vi kan ikke komme udenom, at der medfølger en lang række praktiske opgaver, når man mister en man har kær. Det kan i nogle situationer være svært at overkomme ovenpå en sorg og derfor tilbyder vi, at varetage alle de praktiske opgaver, såsom alle formaliteter samt alt papirarbejdet. Dette har vi også mange års erfaring i og derfor kan vi guide jer gennem den svære tid.

Kontakt os i Nørresundby

Mangler I en bedemand i Nørresundby, er I velkomne til at kontakte os på vores døgnvagt på tlf. 98 19 13 14. så vi kan tage en samtale om, hvad vi kan gøre for jer. Det er vigtigt for os, at hjælpe de pårørende der står tilbage og vi sætter en stor ære i at overskueliggøre denne proces, derfor er vi altid villige til at gå det ekstra skridt for vores kunder.