Bedemand AabybroDødsfald kan både ske ventet eller uventet. Ligegyldigt hvad er det en fordel, hvis du har en professionel bedemand med ved din side, som kan hjælpe pårørende med de mange praktiske opgaver, som opstår ved et dødsfald. Tiden efter et dødsfald kan være hektisk, da der pludselig opstår en række af opgaver, som kræver overskud og tid.

Det er derfor en uoverskuelig tid for mange mennesker, hvor der skal tages hånd om praktiske opgaver. I kan derfor med fordel kontakte en bedemand, som kan hjælpe jer gennem den hårde tid.

Vi står klar til at hjælpe pårørende med de praktiske opgaver i Aabybro og omegn. Vi er yderst alsidige og planlægger selvfølgelig forløbet ud fra jeres præferencer og ønsker.

Professionel og empatisk bedemand i Aabybro

Vi har efterhånden mange års erfaring fra branchen og har derfor en unik erfaring, som kan hjælpe pårørende gennem en svær og hektisk periode. Vi arbejder ud fra principper om professionalitet, etik og empati. Vi er derfor rustede til at give dig og dine nærmeste de bedste betingelser for en god afsked med den, I havde kær.

Vi forsøger efter bedste evne at efterkomme jeres ønsker. Vi ved, hvor stor betydning afskedsceremonien kan have, og vi går derfor altid det ekstra skridt for de efterladte.. Derudover tager vi gerne udgangspunkt i dokumenter som ‘Min sidste vilje’ eller lignende.

Bedemandens opgaver

Hos Bedemand Aalborg varetager vi et væld af forskellige opgaver, som relaterer sig til begravelsen, bisættelsen eller den borgerlige ceremoni. Det omhandler alt fra kontakten til eksterne parter som blomsterhandlen og præst til klargøring af afdøde og transport til og fra sygehus/kapel/kirke. Opgaverne afhænger af, hvilke præferencer de pårørende har, hvilket giver jer fuld kontrol over, hvilke opgaver I selv ønsker at varetage eller udlicitere til os.

Vi er jeres bedemand i Aabybro og omegn, og kører gerne de ekstra kilometer for at komme ud til dig. Vi sætter en stor ære i at løfte byrden fra pårørendes skuldre, så de får tiden til at være sammen i den svære tid.

Kontakt os for yderligere information

Ønsker I at høre mere om vores arbejde som bedemænd i Aabybro, kan vi kontaktes på tlf. 98 19 13 14. Vi står altid klar til at rådgive jer og fortælle mere om vores arbejde m.m.

Det er vigtigt, at man som pårørende får muligheden for at tage afsked med afdøde uden at skulle bekymre sig om alverdens praktiske opgaver. Derfor står vi altid klar til at hjælpe jer med at komme gennem perioden med så få bekymringer som muligt.