Er I pårørende til et dødsfald, og har afdøde et ønske om at blive spredt på vandet? Askespredning til søs er en smuk og mindeværdig afsked, men det kræver tilladelse. Derfor kan det være lidt problematisk at arrangere, uden fagfolk. Hos Aalborg Bedemand hjælper vi jer til, at I i kan få opfyldt ønsket om askespredning over havet. 

Lokale og erfarne bedemænd 

Vores bedemandsforretning i Nørresundby i Aalborg har en lang årrække af erfaring bag os, og derfor kan vi varetage store dele af de praktiske opgaver, som pårørende til et dødsfald står overfor. Vi sætter en ære i, at vi altid imødekommer vores kunders ønsker bedst muligt. Derfor kan vi, udover den traditionelle nedsænkning af afdødes aske, også tilbyde en anderledes afsked på vandet.

Nogle mennesker har, inden dødsfaldet, nedskrevet, at de vil have deres aske spredt over åbent hav. Derfor kan pårørende, hvis afdøde har underskrevet ønsket, få lov til dette. Skulle afdøde ikke have nået at underskrive ønsket, er det muligt at få en særlig dispensation. Det kan vi blandt andet også hjælpe jer med. 

Unik afsked på vandet

Hos Aalborg Bedemand hjælper vi pårørende med, at få skabt en smuk og unik afsked. Vi står klar med en hjælpende hånd, helt fra at dødsfaldet finder sted, og frem til at begravelsen eller bisættelsen er færdig. Vores bedemandsforretning tilbyder et stort udvalg af kister, pynt, dekorationer mm., og derfor kan I sammensætte lige netop den afsked, som I ønsker jer sammen.

Vi står yderligere klar med rådgivning og hjælp til spredningen af aske over åbent vand. På den måde kan I fokusere mest muligt på mindes afdøde under den smukke og mindeværdige afsked til søs.

Kontakt os
Vi står altid klar til at svare på jeres spørgsmål, og derfor kan I kontakte os døgnet rundt, alle ugens dage. Vores telefonnummer er: 98 19 13 14. Vi går altid de ekstra skridt for, at vores kunder får deres ønsker opfyldt. I kan trygt overrække nogle af opgaverne til Aalborg Bedemand, da vi sætter en stor ære i at hjælpe pårørende i en svær tid.