Oplever du at gå gennem en sorgperiode lige nu? Husk, at du kan få hjælp udefra, så du undgår at bruge alt din tid på praktiske opgaver. Få mere tid til din familie i en svær tid og få hjælp fra en bedemand i Hjørring.

Find hjælp i en svær tid

Efter et dødsfald oplever pårørende at blive overrumplet af følelser, og derfor kan de praktiske opgaver i forbindelse med en begravelse eller bisættelse føles uoverskuelige. Det er stærkt anbefalelsesværdigt, at du opsøger en bedemand i dit lokalområde, så du kan få en hjælpende hånd i en svær tid. Vi står klar med professionel og erfaringsrig rådgivning til mennesker i sorg.

En bedemand i dit lokalområde

Vi har hjulpet nordjyder igennem en hård periode i en lang årrække. Ligesom i de andre byer står vi klar til at hjælpe mennesker nær Hjørring. Vi kan hjælpe dig med en stor del opgaver blandt andet alt fra dekorationer og pynt til afhentning af dødsattest. Vi sætter en stor ære i, at du får lige nøjagtig den hjælp, som du behøver. Derfor imødekommer vi dine ønsker, så vores samarbejde bliver bedst muligt.

Rig på erfaring med begravelser og bisættelser

Hos Bedemand Hjørring har vi en lang årrække bag os. Vi har gennem flere år hjulpet nordjyder med at få skabt en mindeværdig afsked til afdøde. Vi ved, at de efterladte sætter pris på en smuk afsked af afdøde. Derfor har vi et stort udvalg af dekorationer, pynt mm. På den måde kan i skabe den perfekte dag- både i samarbejde med din familie, men også i samarbejde med os.

Kontakt os, når det passer dig

Vores fornemmeste arbejde er, at vi hjælper mennesker i en svær tid. Derfor har vi sørget for, at de efterladte kan kontakte os altid - uanset tidspunkt. Du kan ringe til os på vores døgntelefon : 98 80 13 11.