Bedemand StøvringStår I og mangler en bedemand i Støvring og omegn, sørger vi for en mindeværdig afsked med jeres kære. Vi har hjulpet mange nordjyder med at sige et sidste farvel til familiemedlemmer og nære venner, og vi kan derfor også hjælpe dig med at komme igennem den svære tid. Det kan dog være uoverskueligt at holde styr på de mange formalia selv. Lad derfor os stå for alt det formelle, så I kan fokusere på en god afsked med jeres kære.

Begravelse eller bisættelse i Støvring

Hos Aalborg Bedemand har vi erfaring med både begravelse og bisættelse, hvilket giver vores pårørende en stor tryghed. Hvis afdøde har udfyldt ‘Min sidste vilje’ eller er kommet med andre forespørgsler og ønsker gennem tiden, tager vi gerne udgangspunkt i dette. Det kan være alt fra en speciel kiste eller ønske om askespredning, og her er vi behjælpelige med begge ting. Hvis der er et ønske om askespredning over åbent vand, hjælper vi gerne med at udfylde de rette dokumenter.

Om afdøde skal begraves, bisættes eller ønsker en borgerlig ceremoni, har vi flere års erfaring med alle afskedsformer. Vi sørger for en tryg og mindeværdig afsked for dig og din familie.

Vi løfter byrden

Det er altid en god idé at gøre brug af en bedemand, når en af jeres kære går bort. Der følger nemlig en række opgaver med, når en person går bort. Vi løfter, hvad der oftest kan virke som en uoverskuelig opgave. Vi udfører alle vores opgaver med respekt og omhu, og vi sætter stor ære i at give jeres pårørende de bedste betingelser for et mindeværdigt sidste farvel.

Vi løfter en tung byrde for vores pårørende, og vi står også klar til at hjælpe jer. Vi sørger for at papirarbejdet er i orden, og I får selvfølgelig aftalen på skrift. Gør jer selv en tjeneste og benyt jer af en bedemand med styr på både det faglige og personlige. Vi har også haft dødsfald tæt på, og ved derfor, hvor svært det kan være at sige farvel til én, som man har kær.

Kontakt os for yderlige information

Står I og mangler en bedemand i Støvring, kan I altid regne med, at vi er de rette til opgaven. Vi har hjulpet mange pårørende med både begravelser og bisættelser, og vi står derfor også klar til at hjælpe jer. I er altid meget velkomne til at kontakte os på tlf. 98 19 13 14. Vi ved, hvor vigtigt det er at sige ordentligt farvel, hvilket også afspejler sig i vores arbejder. Vi sørger for en tryg og værdig afsked med en af dine kære.