Bedemand VejgaardPå et tidspunkt skal vi alle opleve, at en af vores kære dør. Tiden efterfølgende vil være præget af en stor sorg, og det kan føles meget overvældende. Udover at pårørende skal gennem en lang sorgperiode, skal de også tage stilling til afdødes begravelse eller bisættelse.

Der opstår mange praktiske opgaver, som skal varetages. Men heldigvis behøver du ikke stå alene med den tunge byrde. Du kan få en hjælpende hånd fra en erfaren bedemand der kender området omkring Vejgaard godt til at hjælpe dig gennem en svær tid.

Professionel og erfaren bedemand i Vejgaard

Som professionel bedemand i Vejgaard står vi altid klar til at hjælpe dig og dine nærmeste. Vi sætter en stor ære i, at vi kan være med til at gøre jeres situation lettere. Vi har en lang årrække bag os, og derfor kan vi med vores store erfaring tilbyde jer en professionel rådgivning og hjælp. Lad os tage vare på mange af de praktiske opgaver, så du kan vende blikket mod din familie i den svære tid.

En mindeværdig afsked

Der skal træffes mange valg i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Vi har oplevet, at familier kan have svært ved at finde enighed alene, og derfor vil rådgivning udefra kunne lette opgaven. Vi har gjort det nemt og overskueligt for de pårørende, og derfor tilbyder vi et udvalg af pynt, kister og dekorationer på vores hjemmeside.

På den måde slipper i for unødvendige uenigheder i familien, og i stedet kan i bruge tiden på at hjælpe hinanden. En bisættelse eller begravelse har en stort betydning for jeres videre sorgproces, og derfor er det vigtigt, at i får sagt farvel på bedst mulige vis. Derfor  imødekommer vi jeres ønsker, så i er herre over, hvordan afskeden skal foregå.

Vi står altid til rådighed

Vores fornemmeste opgaver er, at vi hjælper pårørende i en svær tid. Derfor har vi sørget for, at vi kan kontakte os alle tider på døgnet. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 98 19 13 14. 


Vi sætter stor ære i, som bedemænd i Vejgaard, at overtage de mest sårbare opgaver som professionelle. Derfor gør vi alt for, at I får lige netop den hjælp, der er behov for ved dødsfald blandt sine nære. Læs mere om, hvad vi som uddannede bedemænd i Nørresundby, Aalborg kan tilbyde.