Bedemand BrønderslevVi kommer alle til at miste en, som vi har kær, og her kan det være en fordel at have en bedemand med på sidelinjen. Mangler I en bedemand i Brønderslev eller omegn, står vi altid klar til at hjælpe jer. Vi har mange års unik erfaring fra bedemandsfaget, og vi kan derfor give pårørende en hjælpsom hånd i en svær tid. Der er stor forskel på, hvordan mennesker reagerer, når et familiemedlem går bort.

Oftest er det bedste dog at tilbringe tid med familie og venner, hvor der er plads til at sørge og mindes afdøde sammen. Det kan derfor være en stor hjælp, hvis en bedemand overtager de mange praktiske opgaver, som et dødsfald medfører.

Ligegyldigt om det er kontakten til kirken, blomsterhandleren eller stenhuggeren, kan vi varetage opgaven. Vi står blandt andet for iklædning af afdøde, transport til og fra kirken og meget andet. Vi lægger i fællesskab en plan over, hvilke opgaver I ønsker vores hjælp til samt hvilke opgaver I selv ønsker at varetage. På den måde får I stor indflydelse på, hvordan forløbet efter dødsfaldet skal være.

Begravelser, bisættelser og borgerlige ceremonier i Brønderslev

Vi har mange års erfaring fra faget, og kan derfor hjælpe til med både begravelsen, bisættelsen eller den borgerlige ceremoni, hvis afdøde ikke var medlem af Folkekirken. Vi tager derudover gerne udgangspunkt i dokumenter som ‘Min sidste vilje’ og lytter altid til de pårørendes ønsker og præferencer. Vi sætter en stor ære i, at afskedsceremonien afspejler afdødes og familiens ønsker. Dette giver de bedste betingelser for en god afsked for venner og bekendte.

Vi har ligeledes et stort udvalg af forskellige kister og urner, som varierer i alt fra design, pris og farve. Vi kan derfor imødekomme de fleste krav omhandlende dette.

Empatisk og professionel bedemand i Brønderslev

Vi arbejder ud fra principper om høj faglig professionalitet og etik. Vi sørger for en transparent proces, hvor der er styr på papirarbejdet og de mange forskellige arbejdsopgaver, som opstår, når dødsfaldet rammer.

Gør derfor jer selv en tjeneste, og benyt en bedemand, hvis dødsfaldet skulle komme tæt på. Det giver jer tid og overskud i, hvad der for mange mennesker er en uoverskuelig periode. 

Kontakt os

Ønsker I at høre mere om Aalborg Begravelsesforretning og står i en situation, hvor der er behov for en bedemand, er I altid velkomne til at kontakte os på tlf. 98 80 13 11 eller læse mere på vores søsterside Brønderslevbedemand.dk.